Folkemøde 2024

Mød Bevica Fonden på Folkemødet 2024

Folkemødet er et fantastisk sted at afprøve nye samtaleformater og udbrede viden om universelt design, som er så vigtigt et værktøj i arbejdet med at skabe et samfund, hvor der er plads til flere. Dét er netop grunden til, at Bevica Fonden igen i år er så stærkt repræsenteret på årets største fest for demokratiet.

På Folkemødet 2024 dyrker vi de partnerskaber, som er så vigtig en del af vores måde at arbejde på. Det gør vi som partner i Den Sociale Scene, hvor vi blandt andet starter samtalen om fremtidens boliger og konstaterer, at der ikke er nogen skønhed i eksklusion – i byggeriet eller i samfundet generelt.

Vi glæder os til for andet år i træk at invitere til digtworkshop med handicapforsker og medlem af vores forskernetværk Olivia Dahl og digter Caspar Eric. Og så ser vi rigtig meget frem til de mange gode samtaler om ableisme, som vi også sætter os i spidsen for.

Folkemødet er også et sted, hvor vi afprøver nye samtaleformater. I år gør vi netop dét, når vi inviterer til en universelt designet koncert med Carl Emil Petersen (Ulige Numre) og freestylerap for inklusion og fælleskab.

I år er vi desuden glade for at have fire dygtige forskere fra vores forskernetværk på Folkemødets nye Forskerscene.

Se hele programmet her