Sundhedsapp til siddende træning 

Hvordan kan man som tælle ”skridt” og nå op på de anbefalede 10.000 skridt om dagen, når man sidder i en kørestol? Eller sætte mål for sin træning og følge resultatet? Netop de spørgsmål var omdrejningspunktet for udviklingen af sundhedsappen MoveChair.

Ambitionen var at udvikle en træningsapp til inspiration for mennesker, der bruger kørestol og som kunne måle resultatet af træningen. Præcis som man kender det fra andre sundhedsapps – og så alligevel ikke. Man kan ikke tælle skridt og måle løbedistance, men man kan så i stedet måle udviklingen i muskelstyrke, forbrændingen og tilbagelagt distance ved brug af manuel kørestol.

MoveChair-appen blev i 2021 færdigudviklet og projektet er nu derfor afsluttet. Udviklingen af app’en har resulteret i ny indsigt og kendskab til sundhedsfremmende initiativer og er klar til at blive genstartet.

AnyBody Technology A/S har mange års erfaring med muskelanalyse og fuldkropssimulering. AnyBody Technology A/S stod for projektet i samarbejde med Bevica Fonden, Cathrine Guldberg og en række andre eksperter.

Pressemeddelelse

AnyBody Technology A/S og Bevica Fonden vil sammen udvikle en ny app, der skal give kørestolsbrugere inspiration til træning og gøre det muligt at måle resultatet af træningen. 

MoveChair

Projektperiode
2018-2021
Samarbejdspartner
AnyBody Technology A/S
Bevilling fra Bevica Fonden
4,1 mio. kr.
Kontaktperson
Kristoffer Iversen, AnyBody Technology A/S, ki@anybodytech.com